Leeuwarden UNESCO City of Literature is voor het project Uitgesteld geluk op zoek naar 100 paradijselijke tuinen in heel Friesland. In de tuinen willen we tijdens de 100 dagen van het cultureel programma Arcadia, van 7 mei tot en met 14 augustus 2022, elke dag een van onze 100 nieuwe korte verhalen vertellen aan publiek.

100 verhalen in 100 dagen, op 100 bijzondere locaties

De tuinen kunnen bloementuinen, bostuinen, moestuinen, binnentuinen, beeldentuinen of theetuinen zijn bij mensen thuis, maar ook volkstuinen (doe mee met je hele complex!) of tuinen of parken van bedrijven of instellingen. Het vertellen van het verhaal kan ook onderdeel zijn van de programmering van een evenement of een festival. Denk aan de sfeer van een huiskameroptreden, maar dan in je tuin.

De belangrijkste informatie en voorwaarden:

– In je tuin kunnen minimaal 15 personen zitten (dat kan ook in het gras of op een door het publiek zelf meegenomen tuinstoeltje zijn)
– Wij zorgen voor het verhaal en de verteller, een Uitgesteld geluk-vertelling in je tuin kost je niets
– Je tuin is gratis toegankelijk voor het publiek. Je kunt natuurlijk wel een drankje of hapje of producten verkopen, de opbrengst daarvan is voor jou.
– Op weekdagen wordt verteld om 19:30 uur, in de weekenden om 15:30 uur
– Je tuin ligt in Friesland
– Je tuin aanmelden was mogelijk tot en met 20 februari 2022, maar omdat we zoveel aanmeldingen hebben gekregen, hebben we de inschrijving op 15 februari gesloten.