Voor ons Arcadia-verhalenproject Uitgesteld geluk zoeken we nog enkele gastheren/gastvrouwen die in de periode van 7 mei t/m 14 augustus minimaal vijf keer, maximaal 10 keer als vrijwilliger actief willen zijn in een tuin. Hou je van verhalen, van mensen en van mooie tuinen? Dan zou dit iets voor jou kunnen zijn!

De opzet van het project is dat 100 dagen lang, iedere dag een nieuw verhaal op een andere locatie in Friesland voorgelezen wordt, voor (een beperkt aantal mensen) publiek.

Dit vindt dus plaats in 100 verschillende tuinen door de hele provincie, meestal gewoon bij mensen thuis – de sfeer van een huiskamerconcert, maar dan met een verhaal, en in een tuin.

De verhalen worden voorgelezen door professionele vertellers. De tuineigenaren zijn natuurlijk zelf ook aanwezig, maar we willen graag ook op iedere locatie een gastheer/gastvrouw als vertegenwoordiger als Leeuwarden City of Literature bieden.

Het gaat dan om deze taken (in overleg met de tuineigenaren):
* plek van optreden markeren
* aantal bezoekers binnenlaten o.b.v capaciteit tuin
* aanspreekpunt tuineigenaren, verteller, fotograaf
* aanvangstijd bewaken (weekend 15:30 uur, weekdagen 19:30 uur)
* welkomstwoord voor publiek
* Uitgesteld Geluk-project + verteller introduceren (verteller introduceert zelf verhaal + schrijver)
* afsluiting verhaal-gedeelte
* evt. algemene informatie geven over Leeuwarden City of Literature, Arcadia en Uitgesteld geluk

De optredens zijn steeds op een vaste tijd (15:30 uur in het weekend en 19:30 uur op weekdagen) – al moet je er als gastheer/gastvrouw natuurlijk wel iets eerder zijn en blijf je tot het nodig is. Je zal zo’n anderhalf uur op de locatie zijn.

Omdat de optredens door heel Friesland plaatsvinden, kunnen we je in de buurt van je woonplaats indelen en natuurlijk rekening houden met beschikbaarheid. Een rijbewijs en auto zijn een pré. Reiskosten worden vergoed.

Voor de continuïteit is het belangrijk dat je als gastheer/gastvrouw in ieder geval vijf keer aanwezig kan zijn, en liefst iets vaker, maar alle hulp is natuurlijk welkom.

Is het iets voor je? Dan komen we graag met je in contact!
Mail naar info@leeuwardencityofliterature.nl.