Streekdichter van Noardeast-Fryslân, Geart Tigchelaar, zoekt twee mensen om met hem één keer per maand een gedicht te lezen en het kort te bespreken. Dat kan zowel een Nederlandstalig als een Friestalig (je hoeft de taal niet te kunnen spreken, maar het is wel handig als je het kunt lezen) gedicht zijn. De bedoeling is om iedere keer een kort gesprekje te hebben over het desbetreffende gedicht. Spreekt het je aan, of misschien wel juist niet maar vind je de taal mooi of misschien heb je op alle fronten niets met het gedicht. Alles kan, alles geeft stof tot FERSpraat!

De opnames zijn iedere maand op woensdagmiddag in Streekargyf Noardeast-Fryslân in Dokkum (Brokmui 62) om 16:00 uur en worden gemaakt door Tigchelaar zelf. FERSpraat wordt uitgezonden door streekomroep RTV NOF in het programma Weekend Nieuwsshow en zal zo’n 10 minuten duren.

Dus: lees jij graag gedichten en vind je het leuk om het erover te hebben, neem dan contact op met Geart Tigchelaar. Opgave kan tot 20 mei. Je mag hem ook vrijblijvend om meer informatie vragen. Zijn mailadres is: gearttigchel@hotmail.com.