De boekenclub van het programma Brommer op zee leest in augustus Terpstra’s boek ‘Al mijn moeders’ over haar Friese voorouders uit het dorp Harkema. Het boek is de hele maand augustus samen met speciale notities van Terpstra te lezen in de Brommer op zee-app. Daarbij is er op dinsdag 6 september een meet up in dbieb in Leeuwarden waar alle lezers welkom zijn.

De boekenclub van Brommer op zee leest elke maand een boek met begeleiding van de schrijver zelf. In de speciaal ontwikkelde app is het eBook te lezen samen met notities van de schrijver over het schrijfproces, anekdotes over personages of met vragen voor lezers. De app is gratis te downloaden voor iedereen met smartphone of tablet.

Brommer op zee ging eerder al met de schrijver terug naar De Spitkeet in Harkema en de gevangenis van Leeuwarden, twee plekken die een belangrijke rol spelen in het boek.

Na de maand lezen komen schrijver en lezers samen tijdens de meet up op dinsdag 6 september om 19.30 in dbieb in Leeuwarden, waarin lezers de schrijver kunnen ontmoeten en uitgebreid vragen kunnen stellen. De meet up is zowel op locatie als online gratis bij te wonen.

Iedereen kan en mag meelezen!


foto: Keke Keukelaar