Now is the time to say new things is een project waarmee we nieuwe Leeuwarders welkom heten met gedichten en muziek geïnspireerd door het werk van de Perzische dichter Rumi. Doe je mee?

Rumi is een Perzische dichter en één van de belangrijkste schrijvers van poëzie omdat zijn gedichten erg actueel blijven. We verdiepen ons in zijn werk om vanuit daar nieuw muziek en gedichten te maken.

Op 20 september van 19.30 tot 21.30 (startbijeenkomst) kun je aansluiten bij het project. Tijdens deze bijeenkomst maken we kennis met elkaar en bespreken we met elkaar hoe de andere bijeenkomsten ingevuld gaan worden. Op 27 september zetten we het werk van Rumi centraal. 11 oktober en 25 oktober gaan we onder begeleiding van Arjan Hut, Marrit Jellema en Jochem Knoef verder werken naar een muzikaal en poëtisch geheel.

Zou je mee willen werken aan een album om nieuwkomers in Leeuwarden welkom te heten en maak je graag poëzie en/of muziek? Geef je dan op! Je hoeft geen ervaring te hebben, maar als je dat wel hebt, is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Goed om te weten: er is plek voor tien deelnemers. Moeite met de Nederlandse taal? Geen probleem, er zijn ervaren tolken betrokken bij het project.

Meer info en aanmelden via Thillie Bremer:
06 – 106 172 47
bremthillie@gmail.com

Deze info is ook beschikbaar in het ArabischFarsi en Tigrinya.

Bezoek website →