Een uurtje voor jezelf? Zou je wel willen, maar wanneer dan? Altijd maar druk? En geen rust om even te gaan zitten? Heb je een mooi boek? Maar ligt dit nog steeds ongelezen in de kast?
Héél herkenbaar…

Daarom organiseert Tresoar de eerste Silent Book Club in Fryslân! De Silent Book Club is een wereldwijde gemeenschap van lezers en boekliefhebbers, met meer dan 500 locaties in 50 landen over de hele wereld!

Sinds 23 november 2023 is Leeuwarden aan dit internationale lijstje toegevoegd.
Neem je boek mee naar Tresoar en zoek een plekje in het knusse café. Zij zorgen voor een fijne plek om in je boek te duiken. Samen met andere lezers!

Ontmoeten en lezen
Genre of taal? Het maakt niet uit. Je mag alles lezen! Praten over een boek (of andere dingen) mag, maar hoeft niet. Deel je boekentips met anderen, of houd ze lekker voor jezelf 😉 Leer nieuwe mensen kennen en geniet samen van een goed boek. Kortom: geen traditionele boekenclub, maar een leesgezelschap zonder verplichtingen.Niks moet, alles mag!

“Bring Your Own Book”
Plof neer in één van de heerlijke stoelen. Pak een kussen, kleedje en zorg dat je lekker zit. Je kunt een kopje koffie of thee halen. Of neem je eigen versnaperingen mee. Vergeet uiteraard ook je boek niet 🙂

19.45 – 20.00 Kom binnen en ontmoet andere lezers, of zoek direct een plekje om te lezen
20.00 – 21.00 Een uur samen lezen, in alle rust zonder gestoord te worden
21.00 – 21.30 Lees dat ene hoofdstuk nog even uit, maak een praatje of ga weer naar huis

Het kost niets en vooraf aanmelden is niet nodig. Hoe fijn is dat 😉
Je bent elke eerste donderdag van de maand van harte welkom in de Silent Book Club:

  • 4 januari 2024
  • 1 februari 2024
  • 7 maart 2024
  • 4 april 2024
  • 2 mei 2024
  • 6 juni 2024