Op zaterdag 20 april staat de Nacht van de Filosofie in dbieb in Leeuwarden in het teken van ‘chaos’. Een festival boordevol talks, theater en colleges van o.a. Elke Wiss, Bas Haring, Marjan Slob en meer. Filosofeer mee over alledaagse vragen en filosofische kwesties, om je blik te verruimen en je geest op te scherpen. Beleef de Nacht en omarm de chaos.

Hoge Woorden op de Nacht van de Filosofie

Ook Hoge Woorden, hét podium voor spoken word in Friesland, is bij de Nacht van de Filosofie. Verwacht pure performances, vol energie en overtuigingskracht. Persoonlijk en maatschappijkritisch. Presentator en stadsdichter Marrit Jellema heeft voor de Nacht van de Filosofie een mooie line-up samengesteld. Woordkunstenaars Manu van Kersbergen, Zaïre Krieger en Elten Kiene laten je met hun energie en intensiteit met je vingers knippen als nooit tevoren.

Na de Nacht van de Filosofie slaat Hoge Woorden op vrijdag 28 juni de handen ineen met Spoken Awards voor een speciale editie in Podium Explore (Bagijnestraat 59, Leeuwarden).

Bekijk het hele programma en koop je kaartje voor de Nacht van de Filosofie op:


Hoge Woorden wordt gepresenteerd door Leeuwarden UNESCO City of Literature en Explore the North in samenwerking met Marrit Jellema.

Bezoek website →