Boeken fan Fryslân schrijft een verhalenwedstrijd uit voor lezers in het teken van verhalenavond BoekHjerstBoek. Die wordt gehouden op vrijdag 17 november om 20.00 uur in café Het wapen van Baarderadeel in Jorwert. Iedereen wordt van harte uitgenodigd een kort verhaal te schrijven met het thema ‘Storm’.

Stormt het in jou? In je hoofd, in je lijf? Stormt het buiten of op je werk, storm je door het leven? Verhalen mogen in het Fries of in een van de Friese streektalen worden aangeleverd. Schrijf een stormachtig verhaal van maximaal 1.000 woorden in het Fries of één van de Friese streektalen en stuur dat, met je naam erbij, voor vrijdag 3 november naar ferhalewedstriid@boekenfanfryslan.frl.

Wie weet deel jij op BoekHjerstBoek als winnaar van de verhalenwedstrijd het podium met meestervertellers Gjalt de Groot, Martin Scherstra, Doeke Sijens, Anita Terpstra en Jan Schokker. De jury zal alle inzendingen beoordelen en na 17 november ook van commentaar voorzien.

BoekHjerstBoek in Jorwert
Vrijdag 17 november 20:00 uur
Café ‘Het wapen van Baarderadeel’ in Jorwert
Met: Gjalt de Groot, Martin Scherstra, Doeke Sijens, Anita Terpstra en Jan Schokker, muziek van Weima & Van der Werf, lekkere hapjes en drankjes.
Toegang gratis!