Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, lid of geen lid van de Bibliotheek.

Er zijn tientallen e-books en luisterboeken te vinden, van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers is er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en zijn er verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. Ook voor volwassenen is er veel moois: denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan.

Winactie voor jeugdige lezers

Ook deze zomer is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon als ze doorgeven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

Gratis app

De VakantieBieb-app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek en wordt door de KB aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland.

Ga naar de VakantieBieb