Maak het onvoorstelbare voorstelbaar, dát is de uitdaging die drie Vlaams-Friese auteursduo’s krijgen. Onder begeleiding van een literaire coach gaan ze van 16 tot en met 20 november een week in (thuis)residentie, waarin ze intensief samenwerken. Ieder vanuit zijn of haar eigen huis. De Verwonderkamer is een project van deBuren, Explore the North en Leeuwarden City of Literature.

Je volgt het proces van de makers in een dagelijkse update die rond 20.00 uur verschijnt in de stories op het Instagram- en Facebook-account van Explore the North. Aan het einde van de residentieweek, op zaterdagavond 21 november om 19.30 uur, presenteren de duo’s de voortgang van hun gezamenlijke project tijdens een onvoorstelbaar online zoom-event.

Bestel je gratis tickets!

Het gratis toegankelijke zoom-event ‘Onvoorstelbaar maar waar’ geeft een inkijkje in het creatieve proces van de makers. Een tipje van de sluier? Marie Borremans en Raymond Muller gaan in winterslaap, Anne-Goaitske Breteler en Arno Boey ontwerpen een nieuw soort zingeving en Betül Sefika en Nicole Van den Berg spelen god. De Vlaamse dichteres/performer Maud Vanhauwaert en de Nederlandse schrijver/performer Joost Oomen praten het geheel aan elkaar.

Meer over De Verwonderkamer & de makers
Reserveer je gratis ticket