Eind 2019, in een totaal andere wereld, speelden Kruidkoek en Joost Oomen op festival Explore the North de première van de voorstelling Vruchtjes Eten. De voorstelling bleek een vrolijke bende; een popcornkanon, limoenroulette, een druivenskelter en publiek dat met bananen danste, gezegend werd met sinaasappelsap en met citroenen naar bekkens wierp.

Aan de basis van dit alles lag de aanstekelijke poëzie van Joost en de wilde, maar extreem goed gespeelde muziek van Kruidkoek. Nu is deze combinatie op plaat gezet, en dat gaat het gezelschap vieren met een online Vruchtjesfeest inclusief plaatpresentatie op zondagmiddag 21 maart. En jij kunt erbij zijn!

Vruchtjesfeest via Zoom met releasepakket naar keuze!

Op zondagmiddag 21 maart om 16.00 uur geven Joost Oomen & Kruidkoek het online Vruchtjesfeest. In de geest van de voorstelling Vruchtjes Eten, is dit absoluut geen normale zondagmiddag-presentatie waarbij het publiek vanaf de bank kan genieten van musici die zich ergens in Nederland voor een camera in het zweet werken. Tijdens de presentatie wordt er ook iets van jou verwacht! Denk lychee-aaien en lichtknopjesdisco: een waar Vruchtjesfeest dus!

Bestel vóór 17 maart een ticket met het album (digitaal, CD of vinyl) én het releasepakket vol instructies, dresscodes, knutselbenodigheden, recepten en lekkers. Dan wordt dit alles vóór het Zoom-evenement van 21 maart bij je thuis bezorgd.

Zorg dus dat je erbij bent en bestel je kaarten voor 17 maart!
Je kunt daarbij kiezen uit:
– Een ticket voor het Vruchtjesfeest + releasepakket + download plaat € 10
– Een ticket voor het Vruchtjesfeest + releasepakket + CD € 12,50
– Een ticket voor het Vruchtjesfeest + releasepakket + vinyl € 15

Koop je kaartje op de website van Explore the North!

Explore the North is co-producent van Vruchtjes Eten.

www.explore-the-north.nl